018/563-773

Predstavljamo Akojant našeg novog partnera!


Predstavljamo Akojant našeg novog partnera!

11:55:47 AM ¦ 2024-05-15

''Prateći i vršeći analizu našeg tržišta, naša kompanija se odlučila na direktan uvoz teretnih felni kako bi pojačala svoju ulogu na tržištu i svojim partnerima omogućila kompletnu ponudu.

Najveći izazov je bio naći dobrog i sigurnog partnera koji svojim kvalitetom i profesionalnošću može da opravda naša očekivanja. Iz tog razloga smo se odlučili za brend Akojant, čuvene AKO grupacije koja je jedna od najvećih u Turskoj.'' rekao je glavni menadžer Uroš Trifunović

Da vas upoznamo sa Akojant brednom.

Jačajući svoju poziciju u proizvodnji guma uz međunarodnu saradnju kapitala, AKO Grupa je 2012. godine potpisala ugovor o partnerstvu sa japanskom Sumitomo Rubber Industries. Prva faza fabrike guma, čiji su temelji postavljeni ovim partnerstvom, završena je 2015. godine, a iste godine je počela i masovna proizvodnja. Fabrika, koja je osnovana ulaganjem od 516 miliona dolara, proizvodi brendove Falken i Dunlop i zapošljava blizu 2 hiljade ljudi.

AKO Grupa je u okviru sopstvene strukture 2013. godine osnovala fabriku felni i počela da proizvodi felne za laka komercijalna vozila, autobuse i kamione, građevinsku opremu, traktore i poljoprivredna vozila tehnikom malterisanja. Ovom investicijom, AKO Grupa je postala jedan od izbora proizvođača komercijalnih, poljoprivrednih, industrijskih vozila i proizvođača lučke opreme na svetskom tržištu u sektoru felni.

 

 

AKO Grupa je započela proizvodnju pod brendovima AKO Aku i Turbo Aku sa fabrikom AKO Aku koju je osnovala 2014. godine. U fabrici osnovanoj u Cankırıju, koja takođe uključuje brizganje plastike, proizvodnju baterija i postrojenja za topljenje, proizvodnja baterija je počela sa isključivo domaćim kapitalom i domaćom radnom snagom.

Postupajući sa ekološkom svešću, AKO Grupa ima kapacitet da reciklira 75 hiljada tona otpadnih guma godišnje u AKO postrojenju za reciklažu otpadnih guma, koje ima otvorenu površinu od 80 hiljada kvadratnih metara i zatvorenu površinu od 21 hiljadu kvadratnih metara, koji je otvorio u Ankari Temeli 2022. Ako postrojenje radi punim kapacitetom, ima potencijal da spreči 280 hiljada tona emisija ugljenika godišnje, i najveća je investicija održivosti u sektoru poslednjih godina. AKO OTL postrojenje za reciklažu guma doprinosi održivoj proizvodnji sa kvalifikovanim sirovinama kao što su guma i čelik dobijeni recikliranjem otpadnih guma.

Usvajajući kontinuirani razvoj kao princip od svog osnivanja, AKO Grupa nastavlja da raste iz dana u dan kombinujući svoje iskustvo i znanje u automobilskoj industriji sa novim tehnologijama i investicijama sa više od 5.000 zaposlenih.

AKO Grupa, koja je proizvodna snaga Turske sa 5 velikih fabrika koje čine Petlas, Sumitomo Rubber AKO Turska, AKO Aku, AKO Jant i AKO Lastik Kaplama, preko 30 brendova i dilerskom mrežom od skoro 1.200, je sto posto domaći kapital će nastaviti da ulaže u Tursku sutrašnjice.

Ovde možete pogledati kompletnu ponudu felni na jednom mestu.

 

;

B2B

Novosti

Predstavljamo Akojant našeg novog partnera!
Predstavljamo Akojant našeg novog partnera!

Letnje gume - šta je potrebno znati prilikom kupovine
Letnje gume - šta je potrebno znati prilikom kupovine

Maksimalna snaga uz Starmaxx DH100
Maksimalna snaga uz Starmaxx DH100

Starmaxx novi zimski model Arcterrain W860
Starmaxx novi zimski model Arcterrain W860

Saveti za bezbednu vožnju po snegu
Saveti za bezbednu vožnju po snegu

Sezona zimskih guma počinje 1. novembra - MDG
Sezona zimskih guma počinje 1. novembra - MDG

Tracmax putnički modeli letnjih guma
Tracmax putnički modeli letnjih guma

Upoznaj Tracmax ICE-PLUS zimske gume

GUME ZA GRAĐEVINSKU MEHANIZACIJU HAULKING

Kompanija Yelnicom d.o.o. poklonila set ruskih letnjih guma

DAF-u titula Međunarodni kamion godine 2018.

GUME ZA GRAĐEVINSKU MEHANIZACIJU

ZIMSKA AKCIJA GUMA

Upoznaj Viatti zimske modele

Najnoviji model gume 385/65R22.5 KAMA NT101

OBAVEZNA ZIMSKA OPREMA ZA VOZILA U SRBIJI

Gume za kamione, autobuse i industrijska vozila KAMA.